Sminkspegel - Massor med sminkspeglar

Bästa om Sminkspegel

Bäst om sminkspegel

Det finns många sminkaffärer dit man kan vända sig om man behöver hjälp med sminkningen. Dock kan det vara lite mer besvärligt att hitta snygga och praktiska sminkspeglar och sminkbord.

Bästa möbelaffärer och sminkspeglar

Här kommer du få bra tips på inredningsbutiker som erbjuder sminkspeglar och vad du ska tänka på när du ska skaffa en riktig sminkspegel för första gången.

Ifall du ska införskaffa en ny sminkspegel finns det en hel del saker som är viktiga att fundera på och bestämma hur du bill ha dem:

  • Vill du ha en liten enkel bordssminkspegel eller ska det vara en sminkspegel som sitter på väggen?
  • Finns de möjlighet att få plats med ett riktigt sminkbord eller är det en sminkspegel du ska ha?
  • Vilken förstoringsgrad ska sminkspegeln ha? Riktigt stora förstoringar på x10 eller mer kan låta bra men är svåra att använda. Prova först vad som passar dig eller välj mellan 5-10 gångers förstoring.
  • Det finns sminkspeglar med kantbelysning vilket för att ditt ansikte belyses från alla håll. Detta innebär att du slipper ha döljande skuggor när du sminkar dig vilket är bra.
  • Fråga vänner som tidigare skaffat sig en sminkspegel.
Prioritet Sminkspegel Kommentar

1

Simplehuman Marknadens bästa sminkspegel är den sensorstyrd sminkspegel Simplehuman har 5 gångers förstoring inbyggd belysning och justerbar i höjd.

2

Väggmonterad 5x Spegel En grymt bra väggmonterad sminkspegel som aktiveras automatisk när du kommer nära.

3

Smedbo mini 10X En liten och otroligt praktik sminkspegel för dig som inte har så mycket yta i rummet.

4

Simplehuman - Wide View Simplehuman - Wide View är drömspegeln för alla som sminkarsig varje dag. En bättre sminkspegel finns troligtvis inte.

Andra bra sminkspeglar och sminkbutiker

Du kan också ta kontakt med några fler sminkaffärer i utlandet för att fixa bra sminkspeglar. Tänk dock på att det inte är så lätt att byta sminkspeglar som du fått dig tillskickade och inte ens när spegelglaset har gått sönder under transporten.


Sminkspegel finns hos

Mer info om sminkspeglar

Nedan finns mer värdefull fakta om både sminkspeglar och sminkbord men också en del kul och lustigt om att sminka sig framför en sminkspegel.Meny - Sminkspegel
Till förstasidan på www.sminkspegel.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsSminkföretagNyheter